THE VELDMAN BROTHERS

The Veldman Brothers spelen the blues bij Wester Inc’s Music Sessions‘

UITVERKOCHT!22 augustus 2020

Ze kwamen er niet onderuit!’ Organisator Martijn Westerink zou en moest The Veldman Brothers in de programmering hebben van zijn open lucht theater: ‘een van Nederlands’ beste bluesbands… gewoon, uit Wezep’. Ze zijn te gast tijdens de WesterInc’s music sessions.

The Veldman Brothers staan al bijna 20 jaar aan de top van de Nederlandse bluesscene. Broers Gerrit (zang & gitaar) en Bennie (hammond, mondharp & zang) vormen het gezicht van de band, ze worden in de rythm sectie bijgestaan door Tenny Tahamata (bass) en Mathieu van Uden (drums). De muzikale geschiedenis van deze band wordt gedecoreerd door internationale erkenning voor hun albums, maar ook individuele bijdrages van de muzikanten bleven niet onopgemerkt.

In de maand augustus zal tussen de boomgaarden van Fruittuin Verbeek in Oldebroek een openluchttheaterverrijzen. ‘Muziek& theaterliefhebbers zitten al maanden thuis, maar ook voor muzikanten zijn er amper nog mogelijkheden om opte treden.’De samenwerking tussen The Veldman Brothers en de organisatie van dit concept zorgen ervoor dat er 100 tickets beschikbaar zijn in deze intieme setting.

De show wordt gevuld met eigen album repetoire, in anderhalf uur hoor je ‘Blues & Roots –Straight from the Heart’. Dat zijn The Veldman Brothers!

19.00u Locatie open | 19.30u start voorstelling | ca 20.15u pauze | ca 20.30 vervolg voorstelling | ca 21.15 einde | 22.00 Locatie sluit