STEF EKKEL & RENE KARST

Stef Ekkel & Rene Karst bij Wester Inc’s Music Sessions

GEANNULEERD10 oktober 2020

Twee klinkende namen uit de ‘feesttenten’ van de afgelopen jaren. Op deze avond stappen beide heren uit hun comfort zone: van een feesttent naar een theater.

Beide rasartiesten vullen een avond met de verhalen over hun muzikale verleden. Hoe zijn de carrières eigenlijk begonnen? Welke nummers hebben een bijzondere waarde? Natuurlijk hoor je de hits van de afgelopen jaren, misschien wel in een heel bijzonder jasje! Luisteren, lachen, meedeinen…

Over Stef Ekkel
Stef Ekkel werd opgevoed met Nederlandstalige muziek in het cafe van zijn ouders. In 2001 bracht hij zijn eerste single ‘op een terrasje uit’, vanuit het niets belandde Stef hiermee in de Nederlandstalige top 20. In 2006 boekte hij zijn eerste landelijke succes met ‘de woonboot’.
Zijn sound viel op bij Johnny Hoes, zij brachten in 2009 ‘de smokkelaar’ opnieuw uit. Deze plaat zal Johnny zijn laatste hitlijst notering zijn, na zijn indrukwekkende carrière. Johnny Hoes noemde Stef: ‘een waardig opvolger’. Bij deze waardering bleef hij niet, voor zijn repertoire werd Stef Ekkel genomineerd voor een Edison.

Over Rene Karst
Wat veel mensen niet weten over Rene Karst is dat hij begon op de bühne met zijn moeder. Vanaf 1979 traden zij op onder de naam Duo Karst, die maarliefst 30 cd’s uitbrachten met prachtige luisterliedjes.
In 2007 brak Karst solo door mijn zijn single en gelijknamige album: Supergave tijd, waarmee hij direct een hit scoorde. In 2016 troffen Rene Karst & Stef Ekkel elkaar op een artiestenrijst in Turkije waar hun feest-hit ‘Liever te dik in de kist’ werd geschreven. Aansluitend scoorde Rene met ‘Atje voor de sfeer op nieuw een grote feesthit en blijft daarmee relevant in de hitlijsten.
Rene toont zijn veelzijdigheid hij door in 2019 als jurylid in het TV-progamma ‘All together now’ aan te schuiven.

Stef & Rene geven de garantie voor een gezellige avond uit!

19.00u Locatie open | 19.30u start voorstelling | ca 20.15u pauze | ca 20.30 vervolg voorstelling | ca 21.15 einde | 22.00 Locatie sluit