LANA WOLF – Het uur van de Wolf: ‘Meisjes van 60’

Lana Wolf presenteert Het uur van de Wolf: ‘Meisjes van 60’

GEANNULEERD 17 oktober 2020

Alle maatregelen rondom het corona-virus legden een geplande theatertour van Lana Wolf stil, maar stil zat ze niet. Ze werkte hard aan Het uur van de Wolf: ‘Meisjes van 60’. Een feel good theatershow die wegens succes voor de 2e keer te gast is bij de Wester Inc’s Music Sessions.

Terwijl Lana buiten kinderen hoorde spelen zat ze als kind op haar slaapkamer, als meisje van een jaar of 8 te luisteren naar fenomenaal goeie zangeressen uit de jaren 60. Tot op de dag van vandaag staat de tijd stil als ze deze meisjes van inmiddels 60+ hoort zingen, ze zijn in haar hoofd geen dag ouder geworden.

Lana speelt met haar begeleidingsband onder leiding van Will Nuruwe deze fantastische ‘feel good’ show met een trip down memory lane langs onder andere Dusty Springfield, Janis Joplin, Barbra Streisand, Bonnie Rait, Chi Coltane, Carole King, Linda Rondstadt, Gladys Night en Melissa Etheridge.

Ook voor deze 2e show in het pop-up theater bij Fruittuin Verbeek in Oldebroek zijn slechts 100 tickets beschikbaar. De voorstelling zal plaatsvinden in ‘de zwarte schuur’.

19.00u Locatie open | 19.30u start voorstelling | ca 20.15u pauze | ca 20.30 vervolg voorstelling | ca 21.15 einde | 22.00 Locatie sluit

Foto’s: Mischa Muijlaert / Jack Aalderink