De Locatie, Fruittuin Verbeek

Fruittuin Verbeek staat in de regio bekend als een multifunctionele locatie waar naast fruit telen in eigen boomgaarden in de laatste jaren ook een boerderijwinkel met streekproducten een belangrijk onderdeel is geworden. Mensen komen van heinde & verre naar Oldebroek om deze locatie te bezoeken. Na verloop van tijd werd de winkel uitgebreid met ruimte waar klanten een kop koffie konden drinken met huisgemaakte appeltaart.

In de laatste jaren verrees een prachtig terras met aangrenzende ‘zwarte’ schuur en is deze locatie inmiddels ook volop in trek voor bruiloften, jubilea en zakelijke bijeenkomsten. Naast het de eerdergenoemde koffie met huisgemaakt appelgebak zijn er inmiddels volwaardige horecamogelijkheden, alles vanuit de boeren en bourgondische werkwijze en gedachte.

Het theater in de zwarte schuur is volledig conform de RIVM richtlijnen ingericht.

Door alle corona gerelateerde maatregelen zijn eerdergenoemde bijeenkomsten niet meer mogelijk vanuit de kernwaarden van dit boerenbedrijf. Nienke, Annette & Ton staan altijd open voor samenwerkingen en regionale cohesie en zo biedt de locatie binnen de RIVM maatregelen voldoende ruimte om deze Wester Inc’s Music Sessions te organiseren.

Wanneer u tickets heeft gekocht ontvangt u van de organisatie vooraf duidelijk hoe de organisatie omgaat met de RIVM richtlijnen.

Fruittuin Verbeek
Vierhuizenweg 5, 8096 RP Oldebroek