COVID-19

COVID-19 legt de hele entertainment industrie plat. COVID-19 legt de muziekwereld plat. Voor muzikanten en technici zijn de mogelijkheden beperkt om nog werkzaamheden uit te voeren.

Festivals zijn gecanceld, theatertours liggen stil, muzikanten spelen alleen nog in thuisstudio’s of jammen wat in hun achtertuin. Technici werken niet, mengtafels en speakers staan ongeroerd in het magazijn, tourbussen staan stil.

Vanaf juli bieden de RIVM maatregelen weer wat beperkte mogelijkheden om de draad ergens weer te kunnen op te pakken. Het artistieke hart klopt immers nog even hard.

Vanuit dit hart is dit initiatief ontstaan: Muzikanten met roots uit de Noord Veluwe / Zwolle een podium geven binnen de mogelijkheden die er zijn. Traditionele verdienmodellen moeten omver, maar een bühne komt er: 
de Wester Inc’s Music Sessions zijn geboren. 

Prachtige voorstellingen op een unieke locatie: de mogelijkheden om weer (deels) terug te kunnen gaan naar de ‘oude’ wereld.

Uiteraard wordt tijdens de Wester Inc’s Music Sessions rekening gehouden met de maatregelen en regels van het RIVM. Bezoekers worden daarom op basis van verkochte tickets geplaceerd.

UPDATE – Iedereen die een ticket heeft gekocht wordt per mail verzocht om contactgegevens achter te laten bij de organisatie via een speciaal formulier. Mocht de GGD gegevens nodig hebben voor een bron & contactonderzoek, dan levert de organisatie deze aan.

Doet de GGD binnen ca 14 dagen geen beroep op de organisatie, dan worden alle contactgegevens vernietigd.