COVID-19

COVID-19 legt de hele entertainment industrie plat. COVID-19 legt de muziekwereld plat. Voor muzikanten en technici zijn de mogelijkheden beperkt om nog werkzaamheden uit te voeren.

Festivals zijn gecanceld, theatertours liggen stil, muzikanten spelen alleen nog in thuisstudio’s of jammen wat in hun achtertuin. Technici werken niet, mengtafels en speakers staan ongeroerd in het magazijn, tourbussen staan stil.

Vanaf juli bieden de RIVM maatregelen weer wat beperkte mogelijkheden om de draad ergens weer te kunnen op te pakken. Het artistieke hart klopt nog

Vanaf juli bieden de RIVM maatregelen beperkte mogelijkheden om de draad weer op te kunnen pakken. Het artistieke hart klopt nog even hard. Vanuit dit hart is dit initiatief ontstaan: Muzikanten met roots uit de Noord Veluwe / Zwolle een podium geven binnen de mogelijkheden die er zijn. Traditionele verdienmodellen moeten omver, maar een bühne komt er: 
de Wester Inc’s Music Sessions zijn geboren. 

4 zaterdagavonden op een unieke locatie de mogelijkheden om weer (deels) terug te kunnen gaan naar de ‘oude’ wereld.

Uiteraard wordt tijdens de Wester Inc’s Music Sessions rekening gehouden met de maatregelen en regels van het RIVM. Bezoekers worden daarom op basis van verkochte tickets geplaceerd.